Cases

FYENS STILLADS

Vi har igennem længere tid arbejdet sammen med Fyns Stillads og har blandt andet udviklet deres hjemmeside. Fyns Stillads udlejer stilladser, skurvogne, partytelte og alt hvad der hører til.


Med de mange forskellige kategorier og ydelser, de tilbyder deres kunder, er det vigtigt, at hjemmesiden fremstår overskuelig. Både så kunderne kan finde lige det, de har brug for, men også når Fyns Stillads skal fremvise produkter og ydelser for deres kunder.

Hjemmesiden er bygget i WordPress i vores egen løsning, hvor brugervenlig, stabilitet, hastighed og fleksibilitet er i højsæde. Det gør, at vi som leverandør og udvikler har fuld kontrol over hjemmesiden og nemt kan videreudvikle på eksisterende løsninger, men også at Fyns Stillads nemt selv kan ændre på siden.

Fyens Stillads Co A/S
fyensstillads.dk

RETAIL ONLINE

Virksomheden Retail Online er specialiseret i at producere og levere etiketter og bonruller. De har mere end 20 år i branchen og ønskede en webshopløsning, som kunne tale sammen med deres lagersystem.

Retail Online havde desuden brug for en løsning, som fungerer på både computer, tablet og mobil, samt en løsning, hvor webshoppen er koblet op med en Instagram.

Derfor satte vi vores webshop system Kaktus op på deres hjemmeside. Det unikke ved vores webshopløsning er, at den synkroniserer varer og varekategorier til webshoppen. På den måde kan Retail Online nemt håndtere dataene mellem deres varelager og varekategorierne på webshoppen.

Retail Online
retailonline.dk

FVB SPONSOR NETVÆRK

FVB er et sponsornetværk med base og tilknytning til Fyens Væddeløbsbane.

FVB Sponsornetværk havde et ønske om en ny hjemmeside, som skulle øge værdien for dem selv og for deres netværksdeltagere.

Dette ved bl.a. at gøre netværkets arrangementer og kalender mere brugervenlig, således at kommende begivenheder altid står først.

Derudover skulle netværkets deltageres logoer synliggøres, og vi skulle udvikle et opslagsværk med et søgefelt, hvor deltagerne kan søge alle netværkets medlemmer frem.

Ovenstående resulterede i en hjemmeside bygget i vores egen WordPress løsning. På den måde har vi fuld kontrol med siden og kan nemt videreudvikle på den, når der opstår behov for det.

FVB sponsor netværk
fvb-sponsor.dk