Hosting

Står du med en hjemmeside, webshop eller anden webbaseret løsning, hvor du nogle gange har spørgsmål, eller bliver i tvivl om du har den rigtige løsning? Så har vi netop løsningen til dig.

Vi hoster nemlig hjemmesider, både store, som små.

tilpasset dit behov

30 dages løbende backup

hastighedsoptimeret

Hosting der passer til dig

Vi yder support, til hjemmesider, i forbindelse med vores hosting løsning. Du kan derfor give os et kald, hvis det pludselig brænder på.

Når din hjemmeside ligger hos os, er alt samlet et sted. Du kan både samle dine domæner, og hoste dine tilknyttede mails, igennem vores mailhotel. Vi kan også tilbyde mere avancerede løsninger, som DNS hosting eller redelegering af domænenavne.

Som standard, har alle vores webhoteller mulighed for ekstra optimering af din hjemmesidens hastighed, ved hjælp af Litespeed. Samt 30 dages løbende backup af din hjemmeside, i tilfælde af, at der sker noget med din hjemmeside eller webshop. Dertil tilbyder vi SSL sikkerhedscertifikater, som øger sikkerheden på din hjemmeside og kan hjælpe din placering på Google, samt andre søgemaskiner.

Har du en hjemmeside, som du ønsker hosted og samlet hos os. Så tøv ikke, med at tage kontakt. Så hjælper vi dig, med at finde en løsning som passer til dine behov.