Optimering

Er din hjemmeside eller webshop pludselig begyndt at føles langsom?

Eller har dine besøgende gjort dig opmærksom på, at din hjemmeside godt kunne trænge til en hastighedsoptimering på mobil eller PC?

skalering

database

Søgemaskiner

Hastighed er nøglen

Der kan være mange til årsager, til at din hjemmeside er langsom, eller er blevet langsommere over tid. Store billeder, overfyldte databaser eller mange plugins. Kan ofte bærer en del af skylden.

Vidste du, at brugere i gennemsnit, forlader en hjemmeside igen. Hvis den ikke er indlæst, indenfor for få sekunder? En hurtig hjemmeside, giver både dine brugere en god oplevelse, med deres besøg. Men har også stor betydning, på Google og andre søgemaskiner. Da Google har valgt, at nedprioritere langsomme hjemmesider. Har du derfor en webshop eller hjemmeside, hvor du ønsker at øge trafikken eller salg, er dette derfor en god ide.

Er du i tvivl om din hjemmeside er hurtig nok, eller godt kunne trænge til en hastighedsoptimering? Så lad os hjælpe dig, ved at gennemgå din nuværende hjemmeside, samt rådgive undervejs, om hvordan du kan undgå, at din side, bliver langsom igen.