Website

Vi udvikler hjemmesider, som er hurtige, stabile og responsive.

Det betyder, at uanset om du eller dine kunder besøger din hjemmeside på PC, tablet eller mobil, så fungerer den optimalt både i forhold til design og funktionalitet.

NEM ADMINISTRATION

LYNHURTIG

DIN HJEMMESIDE

Stabilitet, brugervenlighed og fleksibilitet.

Har du brug for en hjemmeside, så har vi løsningen til dig. Vi udvikler vores hjemmesider fra bunden, som bygger på WordPress, der i dag holder størstedelen er verdens hjemmesider. Dette giver både stabilitet, brugervenlighed og øget fleksibilitet.

Alle vores hjemmesider er responsive, hvilket betyder at uanset om du eller dine kunder besøger din hjemmeside via computer, tablet eller mobil. Så fungerer din hjemmeside optimalt både i forhold til design og funktionalitet.

Da vi selv bygger hjemmesiderne fra bunden. Har vi 100% kontrol over hvilke funktioner der indgår på hjemmesiden, hvilket er med til at øge din sikkerhed. Ønsker du at være hosted hos os, kan vi tilbyde dig ekstra optimering af hastighed ved hjælp af Litespeed, samt 30 dages løbende backup af din hjemmeside.

Har du andre ønsker til design eller har du brug for specielle funktioner. Så kontakt os gerne, så vi kan tage en snak, om hvordan vi på bedst mulig måde kan opfylde dine behov.